ZZP Pensioen komt naar zelfstandigen toe met regionale informatieavonden!

12 February 2015

ZZP Pensioen komt naar zelfstandigen toe met regionale informatieavonden!

Vanaf 15 januari 2015 kunnen zelfstandigen op vrijwillige basis pensioen opbouwen met het ZZP Pensioen, een initiatief van Stichting ZZP Nederland, FNV Zelfstandigen, PZO-ZZP, Zelfstandigen Bouw en Loyalis, onderdeel van APG. In februari en maart worden acht regionale informatieavonden over het ZZP Pensioen georganiseerd om zelfstandigen te informeren over deze nieuwe oudedagsvoorziening.

Tijdens deze informatieavonden worden alle vragen die zelfstandigen hebben over pensioenopbouw in het algemeen en het ZZP Pensioen in het bijzonder beantwoord. Zoals welke voordelen heeft pensioenopbouw voor zelfstandigen, wat is het ZZP Pensioen en hoe werkt het? Wat als je al ergens anders pensioen opbouwt, is het dan zinvol dit over te zetten naar het ZZP Pensioen of juist niet? Ook wordt een vergelijking gemaakt tussen ZZP Pensioen en andere initiatieven in de markt.

De ZZP Pensioenavonden starten steeds om 19:30 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. De eerstkomende informatieavonden worden  gegeven in de volgende plaatsen:

Locaties

24 februari

Rijssen

26 februari

Eindhoven

03 maart

Leusden

05 maart

Wolvega

10 maart

Nieuwegein

12 maart

Zwolle

17 maart

Rotterdam - helaas al volgeboekt

19 maart

Amsterdam - helaas al volgeboekt

n.t.b.

Online Webinar

De aanmeldperiode is afgelopen.

Tot ziens op één van de ZZP Pensioen informatieavonden!