Met trots presenteren wij…de ZZP Pensioen Dialoog!

10 November 2014

Met trots presenteren wij…de ZZP Pensioen Dialoog!

Het is zover: het nieuwe ZZP Pensioen wordt gepresenteerd! De samenwerkende ZZP Organisaties (FNV Zelfstandigen, Platform Zelfstandige Ondernemers, St. ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw) en Loyalis organiseren op 19 november aanstaande in het Spant! theater in Bussum de ZZP Pensioen Dialoog. En natuurlijk praten we niet alleen over ZZP’ers, maar juist ook met ZZP’ers.

Het onderwerp? Het nieuwe ZZP Pensioen. Daarnaast voeren we discussie met een deskundigenpanel (o.a. Charles Verhoef, voorzitter Zelfstandigen Bouw) en ZZP’ers, onder leiding van Ferry Mingelen. Staatssecretaris Jetta Klijnsma (sociale zaken en werkgelegenheid) is ook aanwezig deze avond. Zij luistert naar wat wij te zeggen hebben en spreekt bovendien haar visie uit over pensioendeelname van ZZP’ers.

Ben jij erbij? Alle aanwezige ZZP’ers ontvangen namelijk als primeur uitgebreide informatie over de inhoud van de regeling, de kenmerken en de werkwijze. En ben je direct overtuigd van de voordelen van het ZZP Pensioen? Dan kun je je ter plekke inschrijven.