ZZP Pensioen door haar deelnemers beoordeeld met een dikke 7!

29 April 2016

ZZP Pensioen door haar deelnemers beoordeeld met een dikke 7!

Een kleine maand geleden vroegen wij onze deelenemers om hun mening te geven over het ZZP Pensioen. En dat hebben zij dan ook massaal gedaan. En wat bleek, elk onderdeel beoordeelden zij met minimaal een 7! Dat brengt ons op een NPS score van -4. Maar nog belangrijker: we hebben een hoop suggesties gekregen waar we direct mee aan de slag zijn gegaan.

Hieronder vind je een aantal zaken die in de NPS-meting aan bod kwamen: 

Wél storten vanuit een zakelijke rekening

Een aantal respondenten gaf aan liever vanuit een zakelijke rekening te storten en dat snappen we. Je betaalt je 'salaris' vaak ook uit via deze rekening. Het is dan ook geen probleem om vanaf deze rekening te storten. Let er wel goed op dat je elke inleg opgeeft aan de belasting. Wanneer je je aanmeldt bij het ZZP Pensioen kun je beter wel betalen met je privérekening. Deze rekening staat namelijk op jouw naam waardoor de persoonsidentificatie gemakkelijk gaat. Zo hoef je geen scan van je paspoort of KvK-uittreksel meer in te leveren bij ons. 

Maandelijks inleggen?

Of er ook een manier is om automatisch maandelijks in te leggen in je ZZP Pensioen? Maar natuurlijk! Maak bij je bank een automatische afschrijving aan en je hebt geen omkijken meer naar de opbouw van jouw ZZP Pensioen. Heb je een extraatje? Dan stort je deze gemakkelijk via deze link.

Mijnpensioenportaal

Het mijnpensioenportaal wordt goed beoordeeld met een 7,1. Maar een aantal deelnemers heeft wat suggesties. We hebben deze suggesties geinventariseerd en gaan het volgende verbeteren of aanpassen: 
- Snelheid verhogen
- We gaan met de deelnemersraad om tafel zitten om de teksten van het portaal duidelijker te maken. 
- De jaaropgave krijgt een andere plek en een duidelijker label

Instructies om gebruikersnaam te veranderen

Bij de start van het ZZP Pensioen ontvangt iedereen een gebruikersnaam. Het wachtwoord kies je op het moment dat je voor het eerst inlogt in het portaal. Je kunt zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord veranderen in twee stappen. Klik rechtsboven in je scherm op je naam en ga vervolgens naar je profiel. Hier kun je je gebruikersnaam en wachtwoord eenvoudig aanpassen. 

Meer informatie geven over beleggen

Veruit de meeste vragen en opmerkingen kregen we over het beleggen. Logisch, dit is immers het belangrijkste onderdeel van ons product. We hebben hier daarom ook direct gehoor aan gegeven. Vanaf nu krijgen onze deelnemers iedere maand een update over de koersen en legt onze Senior portfoliomanager Peter Simonis uit wat er speelt in de wereld van aandelen en obligaties. 


Meer informatie geven over kosten

Er is wat verwarring over de jaarlijks terugkerende kosten. De € 35 euro aan jaarlijkse beheerkosten betaal je eens per jaar. Wanneer je een bedrag inlegt, wordt dit bedrag vanaf het tweede jaar van je inleg afgehouden. Heb je na een jaar nog niets ingelegd, dan vragen we je aan het einde van het tweede jaar de kosten apart te betalen.


Webinars

Een aantal van onze respondenten was erg te spreken over onze webinars. Daar zijn we blij mee. Wellicht goed om te weten dat we weer gaan beginnen met enkele specifieke en algemene webinars. Zo geven we 11 mei de eerste webinar over het storten van je FOR in je ZZP Pensioen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.